Kontakt: Špačková Gabriela, tel.:mobil odstraněn, e-mail: email odstraněn
Pracovní doba: 7:00 - 15:30 h.
Podpora a zastupování šéfkuchaře při vedení kuchyně. Organizace kuchyňského provozu a koordinace týmu. Tvorba nových receptur a sezónních menu. Prezentace pokrmů. Kontrola kvality surovin a dodržování hygienickýchstandardů (HACCP). Práce s čerstvými surovinami a moderní gastronomií.
*POJĎ SI V LÉTĚ VYDĚLAT! SUPER BRIGÁDA! MOŽNOST NASTOUPIT V ČERVNU I V ČERVENCI!VHODNÉ PRO STUDENTKY/STUDENTY.Aktuálně přijmeme několik pracovnic/pracovníků na jednoduchou manuální montáž...
Jste flexibilní a hledáte práci? Přijmeme vedoucího skupiny pracovníků, která jezdí po našich střediscích a plní úkoly dle výrobního plánu. Místo výkonu práce: naše farmy v okr. Svitavy, Olomouc a...
Pro placené vyplňování online dotazníků a anket hledáme respondenty z celé ČR ve věku 15 - 75 let. Vše je velmi jednoduché a časově nenáročné, každý týden Vám do mailové schránky zašleme několik...
Pouze pro OZP. Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba je rozvržena do směn pondělí až pátek 6.30 - 12.30, 12.30...
POŽADAVKY: zdravotní způsobilost pro práci v potravinářství,VYŽADUJEME zkušenosti s přímým ( pultovým) prodejem čerstvých potravin., nejlépe masa a uzenin, popřípadě zkušenosti s přípravou a...
Požadujeme:výpis z trestního rejstříku,časovou flexibilitu, poctivost, ochotu pracovat a učit se novým věcem,fyzickou zdatnost, odolnost vůči stresu,slušné vystupování,praxe v oboru výhodou,...