Kontakt: Špačková Gabriela, tel.:mobil odstraněn, e-mail: email odstraněn
Výroba pokrmů studené kuchyně a: výroba technologicky náročných specialit studené kuchyně, výroba dietních pokrmů. Aranžování bufetů a banketů, vydávání pokrmů. Zpracování a úprava polotovarů.
Zvláštní prémie, příspěvek na spoření na stáří, sick day, stravování v hotelové personální jídelně za symbolickou cenu, možnost ubytování za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost čerpání lázeňských procedur za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost bezplatného vstupu do Saunia Thermal Resortu s bazénem s vřídelní vodou, výměnné rekreační pobyty za zvýhodněné zaměstnanecké ceny (Čechy, Slovensko, Maďarsko), vzdělávací program (cizí jazyky, zvyšování kvalifikace, rozšiřování znalostí, pracovní podpora), možnost zvýhodněného vstupu na vybrané kulturní, společenské a sportovní akce; možnost parkování v hotelových garážích za zvýhodněné ceny
Pro našeho klienta, prodejny maloobchodního řetězce, hledáme vhodného kandidáta na pozici pekař/ka v super/hypermarketu. Můžete pracovat alespoň 2x, 3x, nebo i více směn za týden? Máte chuť naučit...
Sháníme Řidiče na rozvoz zboží pro společnost Datart. Stojíme o dlouhodobou spolupráci na ŽL, možný také HPP, či brigáda (DPP). Kromě řízení vozidla není nutné nic umět, vše Vás naučíme a na...
Pracovní poměr na dobu určitou; nástup možný IHNED. Náplň práce: Strážní a pochůzková činnost, práce s kamerovým systémem, zajištění ostrahy a ochrany osob a majetku, kontrola dodržování...
První kontakt: Kůt Bohumír, tel.:mobil odstraněn, 607 405 197, Po - Pá 7 - 15:30 hod, e-mail: email odstraněn MÁŠ ODVAHU? PŘEKONEJ SVOJE HRANICE SPOLEČNĚ S NÁMI. Požadujeme: plnoletost,...
KONTAKT E-MAILEM náplň práce: obsluha výrobních zařízení v souladu s pracovním postupem, specifikacemi a bezpečnostními standardy praxe v automobilovém průmyslu výhodou
příjemné vystupování, stresová odolnost vůči nahromaděným objednávkám, pracovitost, cit pro pořádek, spolehlivost -řid. průkaz B výhodouobsluha pizzerie, telefonu, pomocná příprava v kuchyni -v...