Kontaktní osoba pan Stančík, tel.mobil odstraněn, e-mail: email odstraněn Požadujeme: průkaz pro práci v potravinářství, praxi ve vedení prodejny / úseku čerstvých potravin minimálně 4 roky,...
CZ-ISCO 75112. Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce na porážce (jateční opracování prasat a skotu) při teplotě prostředí nad + 20 °C s pracovní dobou Po-Pa 5:30 -...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od...
Požadujeme: zdravotní průkaz, zkušenosti s prodejem čerstvých potravin, praxe v prodeji masa výhodou, profesionální přístup k zákazníkům, komunikační schopnosti, flexibilita. Náplň práce: příprava...
Požadujeme: zdravotní způsobilost, praxi v prodeji masa, znalost práce na PC, zkušenosti s vedením prodejny nebo úseku s masem/uzeninami výhodou, profesionální přístup k zákazníkům, komunikační...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od...