PŘÍPRAVA NA POHOVOR 👩‍💼👨🏻‍💼

🎤 Jak se rychle připravit na pohovor a neztratit se ve vesmíru otázek od KDO❓ je váš oblíbený superhrdina po JAK❓ vysoko umíte skákat?

DOPORUČUJEME: Motivační dopis vložte se životopisem pro rychlejší odpovědi do profilu nebo se zaregistrujte. Ke každé Vaší odpovědi na nabídku práce se tak přilohy rovnou přidají ✔️.

Každý personalista má rád, pokud před pohovorem získá Váš materiál k prostudování.

Představení se na pracovním pohovoru může být nervydrásajícím úkolem, ale správná příprava může výrazně zvýšit vaše šance na úspěch. V tomto článku se podíváme na klíčové otázky, které by vám mohly být položeny během pohovoru, a poskytneme vám rady, jak na ně co nejlépe odpovědět.

  1. Řekněte nám něco o sobě:
    • Rada: Začněte stručným přehledem vašeho profesního života, zdůrazněte své dovednosti a zkušenosti relevantní pro danou pozici.
  2. Proč bychom měli vybrat právě vás?
    • Rada: Zaměřte se na své silné stránky a přínosy, které můžete přinést do firmy. Připravte si konkrétní příklady vaší práce nebo projektů, které to dokládají.
  3. Jaké jsou vaše silné a slabé stránky?
    • Rada: Silné stránky prezentujte s konkrétními příklady. Slabé stránky uvádějte tak, aby bylo jasné, že na nich aktivně pracujete a máte snahu se zdokonalovat.
  4. Kde vidíte sami sebe za pět let?
    • Rada: Zaměřte se na profesní růst a rozvoj, který je spojen s pozicí, na kterou se přihlašujete. Dejte najevo svůj zájem o dlouhodobou spolupráci s firmou.
  5. Jak zvládáte stresové situace?
    • Rada: Představte konkrétní příklad, kdy jste úspěšně zvládli stresovou situaci, a zdůrazněte své dovednosti v řešení problémů a týmové práci.
  6. Máte nějakou otázku pro nás?
    • Rada: Vždy mějte připraveny otázky o firmě, týmu, projektu nebo kultuře. To ukazuje váš zájem a angažovanost.
  7. Proč jste opustil(a) své předchozí zaměstnání?
    • Rada: Buďte upřímní, ale vyvarujte se negativních hodnocení předchozího zaměstnavatele. Zaměřte se na pozitivní motivace pro změnu.
  8. Jaký je váš přístup k týmové spolupráci?
    • Rada: Uveďte příklady úspěšné týmové práce a zdůrazněte svou schopnost komunikace a přizpůsobení se různým pracovním stylům.
  9. Jakým způsobem se učíte novým věcem?
    • Rada: Podělte se o konkrétní příklady situací, kdy jste úspěšně zvládli učení se novým věcem a aplikaci nových dovedností.
  10. Máte nějaké konkrétní otázky ohledně naší společnosti nebo pozice?
    • Rada: Ukážte svůj zájem o detaily týkající se firmy a pozice. To ukazuje, že jste se řádně informovali.

Máte-li tedy zájem, např. o HPP neboli trvalý pracovní poměr, o DPP neboli brigádu, pokud již třeba stálou práci máte a hledáte přivýdělek, částečný úvazek nebo, že preferujete nástup ihned. U určitých druhů zaměstnání zaměstnavatelé zajišťují také ubytování. nebo práci poskytují na živnostenský list.

Brigády se nabízí např. jako dlouhodobá brigáda, jednorázová brigáda nebo třeba brigáda na léto, tedy krátkodobá brigáda, brigáda na doma, brigáda od 15 let, brigáda od 18ti let, peníze ihned třeba po směně, vánoční nebo víkendové.

Před pohovorem si pečlivě připravte odpovědi na tyto otázky a vytvořte si pozitivní prezentaci o sobě. Pamatujte, že klíčové je být autentický, sebevědomý a ukázat, jak můžete přinést přidanou hodnotu do týmu. Hodně štěstí! 🍀🍀🍀

Ještě nemáte registraci? Pro rychlejší odpověď na pracovní nabídky doporučujeme.

REGISTROVAT

Najít práci 👔

Najít brigádu 💼

Author: Martina Fichtnerová

View all posts by Martina Fichtnerová >