PRŮVODNÍ DOPIS VZOR 📨

Klíčový prvek při hledání práce – základní struktura a vzor 👨‍💻 📌. Nauč se psát přesvědčivě a zaujmi zaměstnavatele.

Tento vzor lze samozřejmě upravit a přizpůsobit podle konkrétních okolností a požadavků dané pracovní nabídky. Přejeme hodně úspěchů při hledání práce!

Po vypracování si průvodní dopis společně se životopisem vložte pro rychlejší odpovědi do profilu nebo se zaregistrujte.

Ke každé Vaší odpovědi na nabídku práce se tak přilohy rovnou přidají ✔️.

Každý personalista má rád, pokud před pohovorem získá Váš materiál k prostudování.

Vážený [Jméno personalisty],

obracím se na Vás s velkým zájmem v reakci na nedávnou pracovní nabídku pro pozici [Název pozice], kterou jste zveřejnili na [PlnoPráce.cz]. S ohledem na mé znalosti a dovednosti v oblasti [Oblast zaměření], pevně věřím, že bych byl/a cenným přínosem pro váš tým.

V průběhu své kariéry jsem získal/a zkušenosti v [Stručný popis relevantních zkušeností a dovedností]. Tyto dovednosti se skvěle skládají s požadavky uvedenými ve Vaší pracovní nabídce, zejména s důrazem na [Specifické požadavky z inzerátu].

V rámci svého předchozího zaměstnání jsem měl/a příležitost pracovat na projektech, které vyžadovaly [Zdůraznění schopností a přínosu pro předchozí zaměstnavatele]. Mé schopnosti v oblasti [Oblasti, ve které chcete pracovat] by mohly přispět k efektivnímu plnění povinností spojených s pozicí [Název pozice] ve vaší společnosti.

Zde můžete také zmínit o jakou práci máte zájem, např. HPP neboli trvalý pracovní poměr, DPP neboli brigáda, pokud již třeba stálou práci máte a hledáte přivýdělek, částečný úvazek nebo, že preferujete nástup ihned. V případě potřeby také zmiňte potřebu zajištění ubytování. Např. mám živnostenský list.

Zajímá mne práce např. dlouhodobá brigáda, jednorázová brigáda nebo třeba brigáda na léto, tedy krátkodobá brigáda, brigáda na doma, brigáda od 15 let, brigáda od 18ti let, peníze ihned třeba po směně, vánoční nebo víkendové.

Jsem pevně přesvědčen/a, že moje odhodlání, komunikativní dovednosti a schopnost pracovat v týmu by mohly přispět k pozitivní atmosféře ve vaší organizaci. Věřím, že se mé schopnosti dobře hodí do vašich aktuálních potřeb a chtěl/a bych přispět k dosažení vašich cílů.

Přikládám svůj životopis, který obsahuje podrobnější informace o mé pracovní historii a dovednostech. Rád/a bych se setkal/a s vámi osobně a diskutoval/a o tom, jak mohu přispět k úspěchům vaší společnosti.

Děkuji Vám za váš čas a zvážení mé žádosti. Těším se na možnost diskutovat o mé případné účasti ve vašem týmu.

S úctou,

[Jméno a Příjmení] [Kontaktní údaje]

Po přípravě Vašeho průvodního dopisu ho doporučujeme vložit do Vašeho profilu na webu PlnoPráce.cz

VÁŠ PROFIL

Ještě nemáte registraci? Pro rychlejší odpověď na pracovní nabídky doporučujeme.

REGISTROVAT

Najít práci 👔

Najít brigádu 💼

Author: Martina Fichtnerová

View all posts by Martina Fichtnerová >